Dragør Info

Kvindelige former og farvestråler i Havnegalleriet

Kvindelige former og farvestråler – keramik, maleri og akvarel i Havnegalleriet.
Også åbent Skt Hans aften 23/6 kl 15.00 – 21.00 – Kom forbi til et glas vin og nyd kunsten (Generelle åbningstider og period: Se nederst på siden)
De to kunstnere Mette Hansgaard og skulptør Ingrid Ebbesen præsenterer en ny spændende sommer udstilling i Havnegalleriet fra den 17 – 28. juni 2016. Begge kunstnere arbejder meget seriøst med deres kunstneriske udtryk og fælles for udstillingen er bl.a. at de begge er inspireret af kvindelige former, der kommer til udtryk på
Kunstneren Mette Hansgaard
Mette Hansgaard 1 Mette Hansgaard 2Udstiller friske malerier og akvareller fra 2016, som er inspireret af kvindelige dansende modeller. Bl.a. Flaminco danserinder, der smyger sig ind i en tango i smukke bjerge. Derudover vil der være hav og landskaber. Kunstværkerne er malet med en ny teknik, hvor akvarel teknikken kysser med akrylmaleriet. Mette Hansgaard har netop udsmykket Banedanmark med en kantine – som blev en videreudvikling af udsmykningen fra ”Byens Hegn” i sommeren 2015.en underfundig vis.
Kunstneren Ingrid Ebbesen, er skulptør.
Ingrid Ebbesen 2 Ingrid Ebbesen 1
Ingrid udstiller raku-brændte skulpturer,- bronze og
glasfinurligheder. Ingrid arbejder med stentøjsler og raku-brænding, en teknik der udløser en kemisk proces under brænding og reducering af leret, det får farverne til at variere fra gang til gang, så slutresultatet altid vil være meget spændende og overraskende. Den sorte farve og de små krakeleringer der fremkommer i glasuren, er også et kendetegn for denne spændende teknik. Ingrid´s skulpturer har alle en erotisk, drillende undertone som får smilet frem hos beskueren. De sprudler og udstråler fantasi og livsnydelse, glæden ved at være menneske, lysten til at være i live.
 
 
Fernisering: Lørdag den 18. juni 2016 kl. 11:00 – 16:00.
Sted: Havnegalleriet, Strandlinien 17, 2791 Dragør
Åbningstid:
Tirsdag – fredag 15 – 18. weekend 11-16
Lukket mandag og onsdag.
Periode: 17. – 28. juni 2016.
Kunstnerne:
Ingrid Ebbesen skulptør
www.gallerie-my.dk Tlf. 26605320
Mette Hansgaard – www.mettehansgaard.dk
Engløkken 96, 2791 Dragør. /Tlf. 42680900

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *